Rss Feed
Facebook button
Youtube button

Как да организирате рожден ден на тийнейджър

Публикувано от KinetoFUN на January 24, 2011

Вече сте организирали детско парти толкова пъти, без да споменаваме на колко партита сте били гости. Не Ви хрумва нищо оригинално и различно, с което да зарадвате и изненадате Вашето пораснало дете. Всички изпробвани места и варианти му се виждат бебешки и досадни.

За повече информация можете да разгледате официалния сайт на Парти агенция KinetoFUN-www.kinetofun.com

Тийн парти с ди джей и аниматори за  9-14 год.

Най-важното нещо при организирането на тийнейджърско парти е танците, игрите и забавленията да бъдат съобразени с тази деликатна възраст и в никакъв случай да не оставят усещане в децата, че са  за по-малки от тях. В противен случай е много вероятно и без това трудните за отпускане хлапета, да не се забавляват по време на цялото парти. За предпочитане е в тази възраст партито да е организирано от аниматори, които едновременно да ги забавляват и да ги наглеждат, тъй като те все още не умеят да се организират сами. Страхотна идея е на купона да има и ди джей, за да се има фон от модерна музика.

Място на парти

Досегашният ни опит показва, че е най-подходящо празненството да се организира в заведение, чиято атмосфера предразполага към купон и танци. В повечето заведения не се изисква наем на зала за провеждане на парти, а само се заплаща консумацията. От това число изключваме детските клубчета. Освен, ако нямат специална зала за тийн празненство, те са подходящи предимно за най-малките деца. Партито може да се проведе и у дома, като това в много случай е успешен вариант, особено когато има помещение, което е достатъчно просторно, за да могат децата спокойно да играят и танцуват .

Препоръчваме то да се проведе следобедно време, като за начален час е подходящ -17 или 18 часа.

Гости

Най-добре е празненството да бъде смесено, да има и  момичета и  момчета. При тази комбинация винаги може да се създаде закачка. Спорът момичета срещу момчета може да бъде начало на много игри и предизвикателства, които да наелектризират атмосферата и „ разчупват леда”. Много често обаче  преобладат сред гостите повече момчета или повече момичета. При „момчешко” тийн парти е хубаво да има повече съзтезателни игри и като цяло партито да е по-спортно ориентирано. При „момичешко” за  предпочитане е да преобладават танците и музикалните състезания. Но всичко зависи от индивидуалността на самите деца и ето защо е изключително важен подходът на самия аниматор (нещо, на което ние държим много). От неговият избор на песни, танци и игри съобразен с конкректните деца зависи цялостното настроение на парито.

Ако „родителското тяло” е на близо и ги наблюдава, тийнейджърите се притесняват още повече. Хубаво е компанията на родителите да е малко по-встрани от тийн купона, за да им остави достатъчно пространство да се отпуснат.

Специални ефекти

Тийнейжърите много се впечатляват от специални ефекти: конфети, детско шампанско бенгалски огън, фонтани за торта, пушек машина и др. И наистина какво е едно парти без блясък и искри?

Купон с ди джей 14-18 годишни

Дори и събрани вкъщи на купон, може да изненадате тийнейджърите с професионален ди джей, който ще направи незабравим празник и ще изпълнява всякакви музикални желания и ще провокира децата да танцуват.

„Женско парти” вкъщи

Урок по гримиране

Ето една щура идея, с която можете да изненадате Вашата тийнейджърка, ако тя е решила да си направи „женско парти” вкъщи. Поканете професионален гримьор, който да гримира момичетата и да им даде забавен урок-демонстрация по гримиране. Обещаваме тържествено, че с тази идея ще предизвикате огромно възхищение у рожденичката и нейните гости.

Ако решите да пропуснете изненадата с гримьора, можете да подсигурите на момичетата бои за лице да си направят арт грим една на друга. Боите лесно се почистват с вода, мокри кърпички или тоалетно мляко.

Торта

Може дори да ги оставите  сами да си направят тортата (ако купонът е вкъщи). Ето и една лесна рецепта. Продукти: сметана, захар, бишкоти и компот от праскови. Бишкотите се потапят в компота. Подреждат се един ред бишкоти, после ред праскови и отгоре се слага сметаната ( предварително разбита със захар). Отгоре се повтаря още веднъж -ред бишкоти леко потопени в компот, праскови и сметана. Може да се декорира с плодове и шоколадов топинг.

Предложения за тийн партита с парти агенция KinetoFUN

Тийнейджърско парти

Подходящо за 9-14 годишни  деца

Времетраене: 2 ч.

Заедно ще си спретнем истински купон. Танцов маратон, тийнейджърски игри  и професионален грим са малка част от изненадите, които сме подготвили, за да се почувствате специални на вашето парти и то дълго да се помни от всички.

Екип на парти: Професионални аниматори – водещ на микрофон, Ди Джей с цялостна  озвучителна техника

Партито включва: украса от цветя от балони и парти надписи, рисуване на лице, забавни тематични състезания,  дискотека, бонбонено съкровище, награди,  свещички, фонтан и бенгалски огън за тортата

Цена: 170 лв. за 2 часа

Цена: 145 лв. за 90 мин. без украса

Караоке денс парти с ди джей и аниматори

Подходящо за 10-14 годишни

Игри, състезания, танци, песни, награди и изненади. Караокето се води от аниматорите и е включено в забавна и разнообразна програма.

Включва: ди джей с професионална озвучителна техника, 2 безжични микрофона, екран за караоке 32 инча, украса от цветя от балони и парти надписи, рисуване на лице, професионален аниматор, забавни тематични състезания,  дискотека, бонбонено съкровище, награди,  свещички, фонтан и бенгалски огън за тортата

Цена за 2 часа: 210 лв.

Дизайнерско парти

Събрали сме най-креативните и сръчни млади дизайнери, за да помогнат на любимите си звезди, като създадат специално за тях единствени и неповторими облекла, с които да се представят пред своите почитатели! За да докажат че са най-добрите сред най-добрите, участниците ще трябва да преминат през редица забавни изпитания и предизвикателства, преди да получат шанса да се изявят и като дизайнери. Когато съберат всички необходими материали, започва и най-забавната част. С помоща на цветна стреч хартия и различни аксесоари децата имат определено време да създадат свой модел рокля, костюм, а защо не и шапки и аксесоари към тях… Щом всички са готови с моделите, се прави ревю. Манекените дефилират професионално по червения килим под аплодисментите на публиката. Аниматорът обявява на микрофона името на дизайнера, и името на модела

Партито включва: Професионален аниматор, Ди джей с цялостна озвучителна техника, червен килим за ревюто, специални аксесоари, материали за приготвяне на моделите, пушек машина, артистично гримиране, забавни тематични състезания, дискотека,украса от цветя от балони, парти надпис, свещички, фонтан и бенгалски огън за тортата. Партито е подходящо както за момичета, така и за момчета.

Цена: 185 лв.

Ди джей за детско парти

Подходящо за 14-18 годишни деца

Времетраене:2 ч.

Купон с любима музика и танци

Партито включва: ди джей с професионална озвучителна техника

Цена: 95 лв.

Караоке денс парти

Подходящо за 9-14 годишни

Весел и разнообразен купон с караоке, тийн игри и танци. Аниматорите водят специално подбрани модерни и съобразени с възрастта на децата забавления. Игрите се редуват с караоке изяви. Песни могат да се изпълняват самостоятелно, по двойки или по групи по желание. Текстът на песните се показва на караоке екран.

Включва:ди джей с професионална озвучителна техника, 2 безжични микрофона, екран за караоке 32 инча

Може да се провежда без ограничение на мястото

Цена за 2 часа: 210 лв.

Успех и весело парти!

Още интересни парти предложения можете да намерите на: www.kinetofun.com